Vores team her hos KeepRocking har som mål at oplyse vores læsere om vores klasses tur til Kina gennem både hyggelige og lærerige skrift- og videomonologer (Blogs og Vlogs).

Vores Team

Marius Fricault

Fricault er vores teams Dramaqueen Vlogger. Han slår altid til med hans iskolde facts og er ikke bange for at sige hans mening og debatere med folk, heller ikke kinesere. Hans mål er at komme til bunds i kinas historie og at forstå det kinesiske folks mentalitet – koste hvad det vil!!


Cornelius (Conni) Reetz

Conni er Teamets Tech-guy. Han står for hjemmesidens online security samt dens visuelle features. Hans mål ved Kina-turen er at spise rigtig meget kinesisk mad og at kommentere og bedømme den her på siden – han stopper ikke før han har smagt hele det kinesiske cuisine

Laura Fonskov

Laura er KeepRocking’s kultur connoisseur. Hun kan simpelthen bare ikke få nok af at møde nye folkeslag og studere dem, hvilket hun ikke lægger skjul på, her på vores hjemmeside. Hun vil leve sig fuldt ind i ‘kineser mentaliteten’ med alt hvad det indbærer – Hun bliver muligvis ikke den samme igen… nogensinde

Hira Ali

Hira er vores teams chefredaktør, og er grunden til teamets arbejdsmoral er så høj, og at vores arbejde er så godt og grundigt gennemført. Hun vil gerne til Kina, fordi det hele er nyt. Der er ikke noget, som man kan sammenligne med Danmark – eller det er i hvert fald svært. Maden, landskabet, kulturen, folket. Det er alt sammen anderledes, hvilket gør det interessant og spændende at rejse.