Vi mener at Kina er den perfekte destination på en studietur.
Formålet burde være at lære den nye kultur at kende, og med kultur menes der mad, folket, og dets væremåde. Vi skal også udvide vores horisont ved at åbne os op for en anden kultur end den danske. Det er interessant at observere og opleve, da man bliver klogere på en anden måde, hvilket ville være umuligt, hvis man bare havde læst nogle bøger. Man bliver nødt til at opleve det selv.
En studietur er også med til at ryste klassen endnu bedre sammen på godt og ondt. Andet ville være umuligt, da man alle bor sammen i ret lang tid. Vælges Kina så er studieturen betydeligt længere end studieture til andre lande, faktisk dobbelt så lang.

Kina er ikke noget, man har oplevet før. Det er så forskelligt, fra det vi kender fra Danmark og umuligt at sammenligne. Selvfølgelig gælder det, at hvis du har rejst meget i Asien, vil du ikke opleve kulturforskellen så meget, som dine venner. 

Selvfølglig skal I til Kina, for hvornår kommer I ellers til at opleve Kina. Det er sjældent, at man i sit voksne liv tager af sted og det er også en del nemmere at gøre det i gymnasiet, da du er omringet af mennesker, du kan lide.

Hvornår kommer du ellers til at vandre på den kinesiske mur? Vi lover dig, at det er alt det hårde benarbejde værd.